sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa..

Vähän uutta tuulta hakemaan olisi tarkoitus mennä huomenna. Nimittäin hommasin itselleni jälleen uuden duunin (siis jo aiemmin mutta sairasloma esti menon). Halusin kirjoittaa edellisen lauseen mahdollisimman huolettomasti jotta mahdollisimman moni tajuaisi että monesti sen työn saaminen ei vaadi kuin mennä ja hommata se! Ei se ole niin vaikeaa kun monet valittajat antavat ymmärtää sanomalla aina kovaan ääneen "ei ole töitä missään".. Se ei pidä paikkaansa (tässä muuten siitäkin postaus) ...

No nyt ei ollut tarkoitus kertoa työnsaamisesta vaan ihan vaan heittää tälläinen välipostaus siitä, että tässä sitä vietän viimeistä sairaslomapäivää ja huomenna alkaa uusi työ. Työssä tulee olemaan sähköhommia, mekaanisia hommia, paperihommia, metallihommia ja paljon muutakin eli jos ajattelisi hyvin ympäripyöreästi homma olisi todella mielenkiintoinen mutta sen nyt näkee sitten. Aina kannattaa olla pessimisti jolloin kaikki hyvä tuntuu vielä paremmalta. Vanhaakaan hommaa en täysin hylkää vaan pyrin siihenkin osallistumaan mahdollisuuksien mukaan kun tuntuu vanhan hylkääminen pahalta vaikkakin ehkä tämä on oikea ratkaisu, toivottavasti en kadu jälkeenpäin... Kaikkeen nähtävästi pitää itseään tunkea :D Kouluunkin pitäisi vielä ilmoittautua mutta siitä kun ei tiedä mitään että miten nuo amk aikuiskoulutukset sitten niinkuin tosielämässä on tapana toteuttaa??? Saa kommentoida jos tietää asiasta jotain..

Sairasloma saakin jo päättyä, ortopedi ja fysioterapeuttikin olivat sitämieltä että parantuminen on ollut mahtavaa ja samaa mieltä olen itsekin. Ortopedi olisi tosin kirjoittanut lisää sairaslomaa jos menisin heti takaisin raksahommiin mutta nyt uskon pärjääväni ilman sairaslomia ja uskon että selkä kestää hienosti ja niin uskoi ortopedikin.. Mahtavaa!!
 On uskomatonta miten kivut on poissa ja kun vielä jokin aika sitten söin 11-16 tablettiä erilaisia särkylääkkeitä ym nappuloita ja nyt syön tasan 0 pilleriä per päivä eikä mihinkään satu.. On niin vaikea uskoa että joku oikeasti pelasti minut siltä jatkuvalta tuskalta. Voin sanoa jopa itkeneeni ilosta. Toivon sydämeni pohjasta että en joudu takaisin tuohon "kiirastuleen".

Muuta huomioitavaa tässä maailman kulussa tällä hetkellä on ollut vaalien lähestyminen jonka seurauksena kaikki ehdokkaat ja puolueet puhuvat mitä sattuu ja mainostavat itseään mitä ihmeellisimmin keinoin. Voi jopa vähän enemmän politiikasta tietävänä huomata miten vanhat puolueet vaihtavatkin yhtäkkiä mieltään asioista joista he ennen ovat olleet ihan erimieltä, siis Suomeksi kalastavat ääniä. Voi myös huomata miten ehdokkaat heittelevät jopa umpihulluja ideoita ilmaan saadakseen huomiota. Toivon kuitenkin ettei me kansalaiset olla niin tyhmiä tai sinisilmäisiä että annettaisiin jälleen kerran kokoomuksen, sdp:n,  keskustan ja vasemmiston viedä meitä kuin pässiä narussa. Kukaan meistä ei voi väittää etteikö olisi tullut paskaa niskaan näiden em puolueiden ollessa vallassa. Huippuesimerkkeinä tietenkin Kataisen, Vanhasen ja nyt vielä Stubinkin hallitukset jotka ovat olleet suorastaan katastrofaalisen surkeita ja se on onneksi kansallekin kerrankin näytetty mediassakin. Tietenkin he peittelevät epäonnistumisiaan puheillaan aivan kuin kissa peittelee paskaansa mutta yleensä paskan haju silti jää. No uskon että vaaleissa tullaan näkemään erilainen tulos tällä kertaa, tai ainakin se olisi tarpeen sillä kauaa ei tällä polulla enään selvitä. No se siitä.

Myös kevät tosiaan tekee tuloaan. Siis kevättä rinnassa (rintoja kun mulla ei oo, harmi, niitä ois kiva puristella stressipäivinä)..  Aurinko on edelleen mahtava ja piristävä! Ja moottoripyörääkin on jo tullut ulkoilutettua (kylmäähän se oli prkl).. No se ilo onneksi loppui lyhyeen kun saatiin tämä "takatalvi" joka on ihmisiä tuntunut kiehuttavan enemmän ja vähemmän. Kukaan ei vissiin ole heille muistanut sanoa että nyt on vasta maaliskuu eikä heinäkuu... Noh säästähän kuuluu aina olla murheissaan ja valittaa. Jos sataa toivotaan ettei sataisi, jos ei sada toivotaan että sataisi. Jos on kuuma valitetaan kuumaa jos on kylmä valitetaan kylmää.. Koskaan ei muuten ole sellainen keli etteikö siitä voisi valittaa... Mitenhän ne etelän maissa pärjää kun aina on kuuma.. Tylsää olisi valittaa samasta ongelmasta koko ajan.

Mitähän vielä keksisi ettei ihan tyngäksi jäisi tämä postaus kun minun tyyliinihän kuuluu kirjoittaa kymmenen sivua joka asiasta.. No vaikka sen voisi mainita, että projektinani ollut asuntovaunu on taas vähän nytkähdellyt eteenpäin ja olen myös suunnitellut pari uutta huonekalua joiden toteuttamista odotan innolla. Ja jopa uskallan sanoa että upeita kaluja on taas tulossa.. Myös eräs vanha nahkajakkara on menossa pian verhoiltavaksi ja taas pitää sanoa että upeaa on tulossa. Kovin tämä nyt meni kehumiseksi mutta en kehukaan välttämättä itseäni tai omaa makuani vaan kehun noita omia juttujani aina sillä silmällä että ne ovat nimenomaan minun omasta mielestäni hienoja. Eikö se ole pääasia että itse tykkää? Koskaan en kehtaa väittää että ne olisivat kaikkien makuun tai ylipäätään kenenkään muun makuun mutta itselle minä noita suunnittelen ja teen.

Toinen auto on edelleen remontin tarpeessa ja jos jollain on kauhea into tulla katselemaan volkkarin automaatti lootaa mun kanssa kuntoon niin saa tulla ja tarjoan kyllä janojuomia yms virvokkeita riittävästi.. No jos negatiivisten asioiden lista noin yhtäkkiä on vain tuo auto ja ainaiset rahahuolet niin eiköhän tässä pärjää. Ei ne asiat ainakaan valittamalla ja murehtimalla parane. "Asioilla on tapana järjestyä" on monesti pitänyt paikkaansa.

Olisi mahtavaa kuulla muidenkin kevään alusta.. Onko mitään mainitsemisen arvoisia huomioita tullut tai onko itsellä jotain tärkeää menossa? Itselläni ainakin on melko hyvä fiilis kunhan aurinko jaksaisi paistaa ja töissä nyt sitten menisi hyvin niin kyllä kelpaa.. Mutta edelleen pessimistinä en pääse pettymäänkään :D

Hyvää kevään alkua siis kaikille ja motoristit muistakaa ajaa varovasti ja pitäkää mielessä lause "Älä koskaan aja lujempaa kuin suojelusenkelisi osaa lentää".

Kommentoikaa ihmeessä rohkeasti...Kiitos ja kumarrus lukijoille. Sekä toive, että luette muitakin tekstejäni jos tämän jaksoitte loppuun lukea.
- Opinio

Tykätkää, jakakaa, seuratkaa ym facebookissa, blogilistoilla jne jne ... Kaikki auttaa jaksamaan kirjoittelun jatkamista. Ilman yleisöä on turha esiintyä, en ole vielä tarpeeksi poliitikko.

1 kommentti:

 1. Hei,

  Nimeni on Johanna ja toimin freelancerina online- mediatoimistolle.
  Olisin kiinnostunut julkaisemaan www.selantakana.fi -sivuille
  tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää hintaa vastaan.

  Jos yhteistoiminta kiinnostaa, ottakaa yhteyttä sähköpostitse, niin kerron mielelläni lisää.
  Jos teillä on muita sivustoja, voitte halutessanne antaa myös näiden sivujen osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin.

  Odotan innolla pikaista yhteydenottoanne.

  Ystävällisin terveisin
  Johanna
  johanna.pellavainen@gmail.com

  VastaaPoista

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!