sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Myytinmurtajat ja muskelieautojen tuho!

Tulin tulokseen tässä omissa henkilökohtaisissa järkeilyissäni, että aina ei tartte olla niin vakavaa kerrottavaa. Varsinkaan näin sunnuntai iltana. Eikös niin? Nyt halusinkin vain väkisinkin ilmoittaa tuskani katsottuani palanmatkaa myytinmurtajat tv-sarjaa joka on kyllä erittäin viihteellistä katseltavaa tälläiselle hepulle joka tykkää kaikesta tekniikasta ja rakentelustakin.. Mutta tuskia tulee, jopa niin paljon että sarjan katselua pitää harkita uudelleen.

Taas ne nimittäin tekivät sen virheen jota ei saisi tehdä ainakaan jokatoisessa jaksossa. He testasivat jotain aivan typerää automyyttiä jonka jo lapsikin tiesi hollywood tempuksi ja sitten se varsinainen virhe.

HE TUHOSIVAT 3 MUSTANGIA JA 3 CORVETTEA!!!!! JUMALAUTA!!!

Mythbusters, if you read this, dont you fucking understand that they dont manufacture those cars anymore and never will anymore!! There is three of both cars less in the world and that SUCKS!! Wreck some toyotas or some other shitty plastic cars like those.. Anyway, dont destroy american history!

Vielä Suomeksikin voin sanoa, että lopettakaa tuhoamasta Amerikkalaista historiaa ja autoja joita ei enää valmisteta!!! Toyotia on maailma täynnä ja niitä voisi vähän karsiakin ja tuloksia tulee kyllä niilläkin! Nykyajan muoviromujen ylivoima kasvaa liian lujaa jos kaikki oikeat autot ja kuutiotuumat pannaan paskaksi.

Olkaa nyt kerrankin joku samaa mieltä!

Kiitos

-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!