tiistai 10. helmikuuta 2015

101 kirjoitusta VAU

Eilen oli näemmä "suuri" päivä. Olen nimittäin kirjoittanut tänne blogilleni yhteensä tasan 100 tekstiä tai oikeastaan tämä on nyt 101. teksti.

Pakkohan tässä kohtaa on kiittää teitä kaikkia jotka olette blogia ja sitä kautta ehkä elämääni ja ajatusmaailmaani seuranneet. Teistä on ollut todella paljon iloa ja blogin kävijämäärät ovat olleet noususuhdanteessa. Tällä hetkellä blogilla käy suunnilleen 100 kävijää / päivä.. Jonkunmielestä tuo on valtavasti ja jonkun mielestä suorastaan naurettavaa. Ainahan nämä on kiinni siitä kuka sitä katsoo ja mihin hän sitä vertaa. Tuloja en blogista ole saanut enkä tiedä saankokaan milloinkaan. Se ei estä minua kirjoittamasta vaikka jokaisen kympin saaminen olisi suuri apu, sitä en kiistä.

Toivon teiltä ehkä vielä enemmän, toivon että jaatte tekstejä facebookissa ym somessa ja seuraatte blogia blogilistoilla tai sähköpostitse. Ne ovat hyviä tapoja edistää tämän blogin elämää samoin kuin minunkin elämääni. Ette ehkä uskokaan miten paljon tämä on antanut voimia tai miten paljon te olette niitä antaneet. Tämähän on vain blogi mutta tälläiselle elämäntapafilosofille on kova sana päästä purkamaan ajatuksiaan ja vielä kovempi asia kun joku niitä lukee ja osoittaa kiinnostustaan.

Seuraamalla saatte lisäksi aina heti tietää kun uusi teksti tulee julki. Itse ajattelen sen niin, että on hienoa tarjota jokin pikku juttu ihmisille ehkä jopa päivän puheenaiheeksi tai muuten vaan luettavaksi. Valtavan hieno on ajatus siitä, että joku ehkä lukisi juttujani ihan päivittäin ja ihmettelisi kanssani maailman menoa. Tottakai ollen välillä täysin erimieltä kanssani. Mutta joskus joku saattaa olla samaakin mieltä :)

Edelleen otan vastaan kehitysideoita, aihetoivomuksia tai jos jokin aihe on huono senkin voi kertoa.

Kiitos vielä kerran ja toivottavasti yhteinen "matkamme" jatkuu.

-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!