tiistai 13. tammikuuta 2015

Tenkkapoo, pornoa vai muotia? Ei kumpaakaan...

Katselin tuossa taas tovin blogia joka olisi minun mielestäni mielenkiintoinen ja haluaisin sitä alkaa lukemaan. Tai ehkä saisin vaihdettua lukijoita jonkun kanssa joka olisi samalla aaltopituudella edes jotenkin...

No tulosta tuli raakasti, nimittäin jos alan kirjoittamaan turhamaisuudesta, meikkaamisesta, muodista, sisustamisesta, liikunnasta, fitnes touhusta niin menestys olisi taattu (kirjoitinkin niistä vähän joskus jotain "pientä" TÄSSÄ) Katsoin myös blogilistan "haetuimmat" kohtaa josta löytyikin toinen kirjoitus aihe. Haetuin aihe oli yllätys yllätys "erotiikka" ja heti pari sijaa alempana oli "eroottiset tarinat"... Jos siis alkaisin kirjoittamaan tuhmia pikku tarinoita makuukammarista niin sekö sitten olisi se kantava voima blogille? Uskomatonta vaan miten paljon noista aiheista kirjoitetaan.. Eikö kukaan tosiaan kerro mistään muusta?? Olenko joku poikkeus yksilö kenties.. No siihen olen kyllä tottunut.

Ei saatana jos ihmisiä ei kiinnosta keskusteleminen näistä "vähän" hankalemmista ja erilaisista asioista niin ei voi mitään. Jos muoti ja eroottiset tarinat ovat niitä joilla menestyy niin sitten jätän menestymättä. Ennemmin haukun täällä poliitikkoja jotka sen ovat ansainneet ja kehun niitä joille kehut menevät oikeutetusti. Ja tarinoin asioista jotka minulle merkitsevät jotain tässä elämän taipaleella. Uskon, että aiheistani saisi keskusteluakin jos kommentoivia lukijoita saisi vähän lisää. Olen kyllä tyytyväinen blogin suosion kasvuun ja jokainen lukija on minulle kuin ystävä. Hänhän lukemalla jakaa ajatukseni, eikös?.. Ja jos hän lukee vielä toisenkin kerran, hän on selvästi myös kiinnostunut ajatusmaailmastani.. Eikös se jo merkitse paljon.. No minulle ainakin.
Minua vaan ärsyttää se miten paljon nuo em. mainitut blogit saavat hypeä vaikka aiheet on mielestäni juurikin tuota turhamaisuutta. Erotiikkaa taasen löytää netistä muutenkin ihan tarpeeksi ja enemmänkin.

Haluaisin myös toiveita lukijoilta aiheista tai asioista joista haluavat minun nasevan näkemykseni sanoja säästelemättä. Toki kaikesta ei voi kirjoittaa vaan se täytyy olla aihe joka merkitsee minullekin jotain. Yksi toive kirjoitus on jo tulossakin mutta se vaatii vielä työtä. Entä haluatteko enemmän lyhyitä välikommenttejani vai vain tuon päivittäisen isomman "tekstin"? Haluaisin tehdä tämän oikein kuitenkaan linjastani poikkeamatta mutta se kaipaa vähän apuja..  Vai onko niin, että minunkin pitää joko jatkaa samaan malliin tai alkaa eroottiseksi satukirjailijaksi? Entä jos alan kirjoittamaan alasti, auttaako se??? Kaipaatteko lisää kuvia tai kenties diy juttuja joskus silloin tällöin? No kertokaa te, minä olen kysynyt jo liikaakin.

Toivon vaan blogin saavan lisää lukijoita vanhojen hyvien lisäksi jotta saadaan aikaan keskusteluja, se tulee olemaan tämän blogin tuleva voima kunhan sen saa pyöräytettyä käyntiin.Kommentoikaa rohkeasti ja jos niin lujaa jännittää ettei meinaa uskaltaa niin kommentoi vaikka silmät kiinni! Täällä saa moittia ja olla erimieltä, tai kehua ja olla samaa mieltä tai mitä vaan haluaa. Ei kannata miettiä sen enempää.

Kiitos ja kumarrus lukijoille. Sekä toive, että luette muitakin tekstejäni jos tämän jaksoitte loppuun lukea.

- Opinio

Tykätkää, jakakaa, seuratkaa ym facebookissa, blogilistoilla jne jne ... Kaikki auttaa jaksamaan kirjoittelun jatkamista. Ilman yleisöä on turha esiintyä, en ole vielä tarpeeksi poliitikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!