perjantai 30. tammikuuta 2015

Mainostaminen blogilla ja sisällön kehittäminen

Blogilla rahan takominen ei ole mikään naps juttu, jotkuthan ovat tarpeeksi pöhköjä jopa ajattelemaan, että voi elää pelkällä blogaamisella. Ehkä joo mutta se vaatii kyllä päivässä enemmän kuin 8h töitä ja silti tienestin kasvamiseen menee kuukausia ja lopultakin se jää aika pieneksi. Älkää siis ystävät hyvät viitsikö tehdä blogista mitään viimeistä oljenkortta.

Olette väkisinkin huomanneet, että täälläkin mainokset pyörii. Itselle se aiheuttaa ristiriitaisia tuntemuksia sillä onhan hienoa, että pienen taistelun jälkeen minut hyväksyttiin googlen adsenseen sekä tradetracker mainospalveluihin. Samaan aikaan kuitenkin tuntuu, että olen "saastuttanut" blogini.. Toivon kuitenkin käyttäjien ja lukijoiden antavan ymmärrystä sille asialle, että tosissaan vie aikaa kun tälläistä ylläpitää ja mainoksista mahdollisesti saamani tulot ovat täysin lisätuloja jos niitä edes tulee olemaan. En siis koskaan ole ajatellut, että nämä olisivat päätulojani. Töihin tässä on painuttava kuitenkin kun on selkä saatu kuntoon. Jos blogillani tienaan nyt esimerkiksi vaikka 50/ 3kk niin sillä juuri korvaa aikaa ja ehkä jotain kuluja vähän, ei muuta. En voi väittää ettenkö haluaisi omistaa tai ylläpitää sellaista blogia jolla tosiaan voisi jotain tienatakkin mutta kun en tiedä edes miten se on mahdollista niin on aika paha sellaiseen lähteä.

Antakaa mainosten mainostaa ja jos jotain kivaa näkyy niin saa niitä käyttää mutta muuten toivon, ettette niihin keskity enempää vaan sisältöön joka on samaa kuin ennenkin. Vuotoa isolla V:llä :D Tai onhan meillä joskus ollut hyviäkin hetkiä täällä, eikö vain..  Aion lisäksi postata tänne aina vähän "tuottotietoa" noista mainoksista jos ja kun kumminkin jotakuta kuitenkin kiinnostaa, että "paljokohan tuokin oikein tienaa tästäkin kun me täälä käydään" nyt jo voin kertoa, että kaikki mittarit näyttää puhdasta nollaa ja odotukset ovat niinkin korkealla, että jos 10€ tuotto löytyy kuukauden päästä niin olen jo hämmästynyt. Jos joku nyt sitten alkaa sanoa rikkaaksi niin otan sen imarteluna. Olenkin aina vähän halunnut olla rikas.

Edelleen mielellään ottaisin vastaan ideoita tai asioita joista mielestänne pitäisi joku teksti vääntää tai ideoita miten muuten blogia pitäisi kehittää. Kommentoikaa nyt oikeasti rohkeasti vaan. Ei se satu, päin vastoin.


Kiitos

-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!