keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuotta 2015 kaikille!Uusi vuosi, uudet kujeet. Edellinen vuosi antoi paljon hyvää mutta paskaakin satoi niskaan ihan riittävästi. Koskaan ei tule eikä saakkaan tulla pelkkää hyvää, muutenhan siitä menisi maku. Joskus tulee kerralla paljon hyvää ja paskasateita mutta koitetaan muistaa käyttää sellaista positiivisuuden sateenvarjoa toivoen, että paskapilvien välistä paistaa aurinko.

Toivottavasti vuosi 2015 on vähintään yhtä hyvä ja vähä"sateinen" kuin edeltäjänsä ja auttaa minua ja muitakin taas elämässä pikkuisen pätkän eteenpäin.
Aionkin ottaa sinut, vuosi 2015 lämpimästi vastaan toivoen, että olet sitten myös vastaavasti mukava, ilontäyteinen, hyvä ja onnekas läheisilleni, ystävilleni, perheenjäsenilleni ja... no vaikka kaikille :-)

Toivon omana toiveenani, että tekstieni sisältö pysyy vähintään yhtä viihdyttävänä / surkeana (riippuu lukijasta) kuin tähän asti ja toivottavasti en ala jauhamaan sontaa yhtään enempää kuin tähän saakka vaan pysyttäisiin tietyissä määrin faktapohjalla. Toki toivon vielä jos vaikkapa saisin muutaman lukijankin lisää vuonna 2015.

Lupauksiakin aion tehdä uutena vuotena mutta niistä ehkä lisää tuonnempana.

Hyvää uutta vuotta siis kaikille tasapuolisesti!

Happy New Year everybody!


- Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!