perjantai 19. joulukuuta 2014

Tupakkalakko

Huomenta kaikille.

Olen ilmeisesti pettänyt tykkääjät tuon tupakkalakon kanssa kun en siinä ole 100% onnistunut niinkuin olisin halunnut, vai mitä olette mieltä?.. Itse olen sitä mieltä, että en ole kuitenkaan epäonnistunut vaan päin vastoin olen yrittänyt hyvin ja menestynyt hyvin. Tupakan kulutus kuitenkin laski päivässä noin 70% eli suunta ainakin on oikea. Ja edelleen yritän täysillä tappaa minussa asuvan pikkupirulaisen joka tahtoisi vähän väliä viedä minut pihalle tupakalle, vielä minä sen voitan!
Näin sitä muuttui pessimisti yhtäkkiä optimistiksi kun on itseä koskeva hankala asia kyseessä.. Optimismista kuitenkin on tässä kohtaa helpompi hakea voimia.

Tänään tulossa taas kovaa tekstiä aiheesta jota en paljasta vielä, kjäh kjäh ;-) . Kiitos lukijat, jakajat, tykkääjät, seuraajat ja kaikki muutkin. Jokainen sivun katselu, tykkäys, jako ym antaa aina voimia tähänkin asiaan. Mukavampi kirjoitella kun ei tarvitse tehdä sitä yksin, "tyhjälle salille". Eihän tämä mikään eduskunta kuitenkaan ole jossa tyhjälle salille huutelu on arkipäivää..

-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!