maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukuun 8. paljon uutta

Uusi aamu uudet kujeet vai miten se menee..

Tänä aamuna jalan kipu ollut taas kova mutta erilainen, sattui lähinnä astuminen ja tuntui kuin lihaskivulta eikä siltä normaalilta poltteelta ja se on jopa vähän helpottanut lisäksi on ollut monen monta elohiirtä ylätakareidessä (hölmö sana).. Enpä tiedä mitä noi tarkottaa mutta ehkä jokin lääke siis auttaa nyt jotain, ku vaan tietäis, että mitä...

No blogia olen päivittänyt nyt parillakin asialla eli tuolla on uusia sivujakin kuten "", "Antiikkia antiikkia" ja "Aforismi, sanonta, sitaatti" älkääkä vaan luulko, että tässä alan niistä kertoa mitä ne meinaa mutta katsomalla selviää :) aamu siis on ollut kuitenkin "tuottelias"..

Joulukalenterista muuten tuli poro jos joku haluaa tietää (veikkauksen kalenteri).. No joo vähä tuli niinku yllätykseni eks niin?

Hyvää päivää siis kaikille ja päivittelen tässä vielä lisääkin pysykää siis kanavalla :)

-Opinio

Tykätkää (oikealta valikon yläosasta löytyy tykkää painike jolla voi tykäkä koko blogista ja saada fbn kautta tuoreita juttuja), jakakaa, seuratkaa ja kommentoikaa. Se auttaa jaksamaan tätä blogin pitämistä ja muutakin. Kiitos kaikille lukijoille ja lukekaa ihmeessä muitakin juttujani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!