tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun 2. päivä. Magneettikuva. part 2

Kerrankin meni hommat putkeen.... Siis magneettikuvauskoneen putkeen.. Fiilis oli melko jännä kun piti kaikista sormuksista, kelloista ym luopua ja hartaasti miettiä ettei olisi mitään metallista missään vaatteissa tms. Sitten kuitenkin koitti todellisuus kun leipiintyneet kuvauskoneen käyttäjät heittivät petiin, antoivat kuulokkeet päähän ja sanoivat, että "tatuointien ei pitäis kirvellä mutta soita kelloa jos kirvelee. 20 minuuttia kestää, ole paikallasi. " Siinä sitten oltiin ja ihmeteltiin kun kone lykkäsi pöydän putken sisälle ja karmea paukutus alkoi kuulumaan (onneksi kaikki kuvauskoneet ei pidä tuollaista meteliä). Kuulokkeista ei paljon radio kuulunut metelin taustalta. Jännitys valtasi hetkeksi kun ajattelin vieläkin onko jotain metallia tai, että miltä homma ylipäätään tuntuu mutta eihän se paha ollutkaan (jos olisi klaustrofobia tuo saattaisi olla pahin kokemus koskaan). Itselle oikeastaan miellyttävä kokemus, väitän että magneettikentän pystyi tuntemaan ja tavallaan tuli olo kuin olisi ollut aallokossa selällään kellumassa, tavallaan siis todella rentouttavaa.

Meininki ei ollut kuin Housessa jossa potilaalle jutellaan niitä näitä, meteliä ei ole ja joka kerta tulee jokin komplikaatio. Mutta ehkä hyvä näin. Henkilökunta oli kuitenkin omalla tavallaan ystävällistä ja pyytämällä saa tuon kuvan itselle cd:lle poltettuna (pyysin). Syyksi kerroin tuon olevan varmaan ainut hyvä kuva joka minusta on koskaan saatu niin pitäähän se nyt omaankin albumiin saada. Lisäksi hinnaltaan melko tyyris kuva, huhujen mukaan vielä kelakorvaustenkin jälkeen noin 300-500€, eipä ole meikäläisestä noin kalliita kuvia koskaan otettu :)

Kaikille joilla magneettikuvaus edessä, ei kannata jännittää vaan päin vastoin, ottaa tuon vaikka pienen itsenäisen loman kannalta. Siellä putkessa kukaan tai mikään ei ole häiritsemässä tai känny piipittämässä. Nyt vaan tuloksia odottamaan.

Tykätkää, jakakaa, seuratkaa ja kommentoikaa. Se auttaa jaksamaan tätä blogin pitämistä ja muutakin. Kiitos kaikille lukijoille ja lukekaa ihmeessä muitakin juttujani.
-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!