maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulu tulee mutta entäs muut asiat..

Huomenta ystävät,

nyt on tehtävä tunnustus. Tupakkalakon siivet eivät kanna. Ne ovat niin nikotiinilla ja pahoilla tavoilla kyllästetyt, että nostetta ei vain ole riittävästi nopeaan kerta nousuun. Toivottavasti kenenkään maailma ei kaadu tähän kun en puheitani tunnu pystyvän pitämään. Edelleen yritys jatkuu ja nicorette purkka on todella hyvä kaveri tupakan lisäksi. Kyllä tämä tästä sanon itselleni ja toivottavasti joku muukin on samaa mieltä. Kunnianhimoinen tavoitteeni saada vähän apujoukkoja tähän hommaan tuntui kariutuvan ja nyt taistelen yksin, ehkä sekin on syynä taistelun huonoon alkuun mutta hävitä en aio. Tupakoinnin lopettaminen on nimittäin varmaan riskittömin asia koko elämässäni. Kerrankin voin tehdä jotain todella hankalaa ja radikaalia ilman, että on mitään riskiä siitä, että tapahtuisi jotain negatiivista. Ainoastaan positiivisia asioista on tulossa jos tai siis KUN pääsen tavoitteeseeni.

Myös joulu tekee kovasti tuloaan, enää pari päivää.. Jotenkin outoa kun meillä on lähes kaikki valmistelut tehty tai ne ovat vähintään todella hyvällä mallilla, lisäksi jouluna matkustaminen jää tänävuonna monesta syystä hyvin paljon vähemmälle kuin yleensä. VAU. Voinen sanoa, että normaaliin jouluun verrattuna stressitaso on tavanomaisesta 90%:sta (kannattaa lukaista tämä) tänä vuonna tippunut noin 40%:iin joka on aika hurja muutos ja tuntuu hyvältä!
Hyvää joulua siis kerrankin kaikille. Jos nyt tänään tai huomenna ei vielä tapahdu jotain joka muuttaakin taas koko joulun kurssin laskusuhdanteeseen :D Ainut varjo toistaiseksi lankesi joulun ylle kun tilattiin muksulle verkosta joululahjoja SUOMALAISILTA sivuilta joissa kovasti mainostettiin pakettien ehtivän hienosti jouluksi. No nyt monia päivä myöhemmin pakettien seuranta kertoo, että tilaamamme tavarat ovat tänäyönä kello 1.02 saapuneet SUOMEEN! Mitä helvettiä kun piti saapua meille, Suomesta. Taas noita firmoja jotka toimittavat kamaa jostain veroparatiisista ja nylkevät silti samat hinnat.. hohhoijaa. Bisnes on bisnestä, tajuan kyllä mutta no eipä tarvitse toista kertaa tilata heiltä ja täytyy näemmä lukea aina todella tarkkaan kaikki toimitusta koskevat seikat. Taaskin päätin jättää Toy'sRus nimen mainitsematta, ettei kenenkään heidän kanta asiakkaansa (tai promo henkilön joka väittää olevansa asiakas) silmäkulmaan tule tippa sen takia kun heillä on aina toiminut niin hitsin hyvin ja me vaan olemme jotain mokanneet tilatessamme. Kommenttia vaan jos siltä tuntuu!

2 yötä jouluun :)


Kiitos ja kumarrus. Sekä toive, että luette muitakin tekstejäni jos tämän jaksoitte loppuun lukea.

-Opinio

Tykätkää, jakakaa, seuratkaa facebookissa, bloggerissa, blogilistoilla. Kaikesta tuosta tulee paljon jaksamisia ja nyt voi kai sanoa, että jopa joulun iloa ikuiselle pessimistille. Se on jo saavutus sinänsä. Kukapa ei tykkäistä julkaista juttuja yleisölle mielummin kuin tyhjälle salille? (no ehkä poliitikoiden mielestä se on jees mutta minä kun en ole poliitikko) Tänään tulee vielä paljon päivityksiä blogille ja uusi tekstikin on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!