sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Hyvä päivä takana, oikeastaan kaksi.Allekirjoittanutta ei eilen näkynyt täällä ollenkaan mutta syy oli loistava. Heräsin jälleen koviin kipuihin niin kuin yleensä ja aamu alkoi tavalliseen surkeaan tapaansa. Kunnes oli aamukahvit juotuna ja pari tuntia kärvistellyt tajusin jotain.. Ei satu jumalauta mihinkään... Uskomatonta, sitten alkoikin mahdoton touhuaminen ja hikipäässä huhtominen, yhtä hymyä oli siis kokomies koko eilispäivän eikä näin ollen alkanut tännekään masennuksissaan kirjoittelemaan mitään noita perus vuodatus juttujaan..

Ehkä uudet lääkkeet olivat syy tai mistä minä tiedän. Tämäkin päivä on ollut kyllä vähän normaalia parempi mutta ei eilisen tasoinen. Jos uudet mömmöt tosiaan on noin hyviä niitä kannattaisi jakaa kaikille vähän kuin yritysten mainoskarkkeja. Olisi ihmisten elämä paljon helpompaa ja mukavampaa kun ei aina tarttis marista jostain päänsärystä, kurkkukivusta, selkäsärystä tai muustakaan vaan vois vaikka nauloja hakata polviin ja silti pysyis hymy naamalla. Se oli elämisen arvoinen päivä, niinhän ne on muutkin mutta toi oli kivaa vaihtelua normaaliin nolouteeni... 

Linnanjuhlatkin tuli katsottua kipuvapaasti alusta loppuun, eipä niissä toki mitään näkemistä ollut kun poliitikkoja sielläkin on örveltämässä ja monet hienot Suomalaiset loistivat poissaolollaan, no Koivuniemi veti sentään jatkoilla loistavan shown ja muutkin Suomen show ihmiset olivat täysillä mukana edes jatkoilla. Nyt niistä puvuista lässytetään seuraavat kymmenen päivää kuinka ihania ja kamalia ne olivatkaan ja samalla toki joidenkin örveltämisestä saadaan pari oikein mehevää lööppiä (kyllä riittäis kirjottamista lehdistöllä jos joka puliukun örvellyksestä tehtäis uutinen).. Omasta mielestä Jaana Pelkosen vihreä euroviisu kierrätys puku sekä jonkun tyypin (oliko joku Kiikka tms) keltainen puku oli hienoimmat. Laahus naisille pakko lähettää kysymys, että jos koskaan olette edes telkusta linnanjuhlia katsoneet niin varmaan olette nähneet erittäin tunkkaisen ilmapiirin (ahtauden siis) johon ei mielestäni kannata kyllä paljon laahuksia laitella tai joku tallaa jokatapauksessa. Tällä kertaa monet hoitivat tuon nolauksen toki jo kättelyn kohdalla pois alta. Miehet eivät onneksi ole laahuksia keksineet vielä alkaa käyttämään. Eikös se menisi niin, että frakin takahelma roikkuisi monta metriä perässä ja smokkimiehillä olisi vaan niin pitkät puntit housuissa, että ne laahaisivat takana.. Olisi varmasti näyttävää (ei taitais silti olla). 

Ei tämäkään päivä kaivoon ole mennyt ja löysinkin kirpputorilta tuollaisen lahden oluen tuhkiksen joka maksoikin oikein kokonaista yksi euroa (toki siellä sai jonottaa puolituntia tuon kanssa, että jos omaa aikaansa yhtään arvostaa niin kallishan tuo oli)....

Toivottavasti muidenkin vkloppu on mennyt yhtä mukavasti.. Pikkujouluja varmaan alkaa olemaan ainakin. Itsellä ne taitaa tältä vuodelta jäädä väliin isommassa mittakaavassa kun olen tämän kuun sopivasti työttömänä. Toki entinen / tuleva työnantaja tarjoaa lounaan josain kohtaa mutta mihkään kännäämään ei tarvitse lähteä ja hyvä niin kun ei nykyään oikein maistu kun ehkä kerran kolmessa kuukaudessa.. Ennen sitä meni maisteluksi joka vkloppu mutta onneksi on elämä tasaantunut viimevuosina raakasti. 

Tässä päivän raportointi allekirjoittanut kiittää ja kumartaa..
Tykätkää (oikealta valikon yläosasta löytyy tykkää painike jolla voi tykäkä koko blogista ja saada fbn kautta tuoreita juttuja), jakakaa, seuratkaa ja kommentoikaa. Se auttaa jaksamaan tätä blogin pitämistä ja muutakin. Kiitos kaikille lukijoille ja lukekaa ihmeessä muitakin juttujani.

-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!