maanantai 8. joulukuuta 2014

Ei saa kertoa
Tutkijat ovat jo vuosia sitten saaneet päätökseen tutkimuksen mehiläisen lentämisestä. Tutkimuksessa kävikin ilmi, että sen siivet ovat täysin riittämättömät lentämiseen. Toisinsanoen se ei pysty lentämään koska sen siivet ovat aivan liian pienet ja nolot sen isoon vartaloon nähden. Se vaan on mahdottomuus vaikka se räpyttelisi miten paljon ja miten nopeasti tahansa, noste ei siivissä ole riittävä.

Onneksi kukaan ei ole kertonut tätä mehiläiselle, sillä nyt se autuaan tietämättömänä tästä asian mahdottomuudesta jatkaa kaunista lentoaan tyytyväisenä kukasta toiseen pölyttäen kukat juuri niin kuin kuuluukin ja tehden hunajaa. Älkää siis missään tapauksessa kertoko tuota yllä mainittua mehiläiselle sillä se johtaisi monen lajin välittömään sukupuuttoon sekä hunajan ehtymiseen.

Mitä tästä opimme. Mikään ei ole mahdotonta paitsi jos ajattelemme sen olevan niin. Moni osaa mitä vain jos ei lähtökohtaisesti ajattele "etten minä tälläistä osaa" tai "etten pysty tähän millään". Yrittänyttä ei laiteta.

Näitä ihmeitä maailmassa riittää mutta tämä on jäänyt mieleen kun sitä joskus käytettiin jossain motivaatio puheessa ja siinä on kyllä todella vinha perä.

-OpinioTykätkää (oikealta valikon yläosasta löytyy tykkää painike jolla voi tykäkä koko blogista ja saada fbn kautta tuoreita juttuja), jakakaa, seuratkaa ja kommentoikaa. Se auttaa jaksamaan tätä blogin pitämistä ja muutakin. Kiitos kaikille lukijoille ja lukekaa ihmeessä muitakin juttujani.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!