perjantai 19. joulukuuta 2014

Ei nainen ole koira tai esine!Nyt ei voinut olla hiljaa mutta juttu on lyhyt, halusin vaan sanoa, että ei meillä kyllä ole tasa-arvo asioissa paljon monkumista naisen ja miehen välillä kun tuntuu, että aina jommat kummat poraa jotain ja jotta saataas lisää porua ni aletaan oleen miehet ja naiset keskenämme, hohhoijaa mutta voi kuinka noloja meidän huolet ovatkaan näihin verrattuna..

SAIRAS UUTINEN joka kuitenkin kannattaa lukea kokonaan. (Ilta-Sanomat)

Lainaus vielä uutisesta:

"– Jos nainen on neitsyt, voi (omistaja) yhtyä häneen heti kun omistussuhde on laadittu. Jos hän ei ole neitsyt, täytyy hänen kohtunsa puhdistua (odottaa kuukautisia, jotta varmistuu ettei nainen ole raskaana), ohjeistetaan Isisin jäsenille."


Ei voi olla noin..... Sana omistussuhde ei täsmää minun ajatusmaailmaani.. Antakaa nyt maailma jenkeille lupa ampua tuonne vaikka ydinpommi tai jotain, saatas monta hengiltä kerralla. Sen ny viä ymmärtää, että ne toisensa tappaa, se on vaan etu meille muille mutta kyllä ne näköjään on aivan hulluja muutenkin. Sitten pannaan tietty jonku hemmetin uskonnon piikkiin koko juttu, juuri näin.. Ei nykymaailma vaan voi antaa tuollaisten sekopäitten tuolla riehua!

Ei ole kiva joulun alla lukea otsikoita joissa jatkuvasti toinen toistaan kauheampia asioita. Ensimmäisenä aamulla kun uutisia mulkasin oli 8lasta löydetty tapettuna, meinas heti mennä kahvi väärään kurkkuun ja nyt tämä uutinen.. Välissä varmaan oli vielä paljon muutakin.. Eikö ne keksimälläkään keksi jotain positiivista, onko tosiaan noin paskasti kaikki asiat meillä?. Vai jäisikö lehti tyhjäksi jos päivän olisi kielto kirjoittaa mistään kamaluuksista.. Kyllä tässä se hyvä puoli on että oma elämä alkaa tuntua melko hyvältä muihin verrattuna.

Naiset olkaa onnellisia, että ollaan Suomessa kun kaikkialla ei näemmä ole tajuttu teidän tarpeellisuuttanne ja, että olette vähintään yhtä tärkeitä ja arvokkaita kuin miehet.

Kiitos ja kumarrus. Sekä toive, että luette muitakin tekstejäni jos tämän jaksoitte loppuun lukea.

-Opinio

Tykätkää, jakakaa, seuratkaa, niin vaikutatte parhaiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!