keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Hyvät lukijat

Tuli tälläinen välitilitys mieleen jossa haluan vain ilmaista osanottoni niille jotka blogiani lukevat tai seurailevat sivusta.. Osa mielipiteistäni kun sattuu olemaan jonkun mielestä aivan pers****tä ja osan mielestä ne ovat aivan justiin niin kuin pitääkin.. Älkää siis provosoituko teksteistäni mitenkään kun kaikilla meillä tietääkseni se oikeus siihen mielipiteeseen on.. Jos joku on eri mieltä se on pelkästään hyvä, eikös täällä olisi pikkusen tylsää jos me kaikki oltaisiin kaikesta aina samaa mieltä... Tai jos joku sattuu olemaan samaa mieltä, sekin on erittäin hyvä.. Ehkä näiden kombinaatioista syntyykin niitä keskusteluja... ?
En myöskään itse pyri vaikuttamaan tai provosoimaan mitään kansanosia tai ihmisiä ainakaan tahallisesti vaan heitänpä vaan ulos sen miten minun aivoni jostain syystä asiat näkevät..

Aiheitakin saa minulle ehdottaa sillä olen erittäin hyvä (tai paha, miten sen nyt ottaa) muodostamaan mielipiteen melkein mistä vaan ja jos en asiasta mitään tiedä, pidän suuni kiinni tai tutkin asiaa kunnes olen mielestäni kelvollinen kertomaan mielipiteeni siitä..

Lukekaa, tutkikaa, miettikää, tykätkää, jakakaa ja kommentoikaa.. Kaikilla on oikeus olla jotain mieltä eikä sen pitäisi olla keneltäkään muulta pois. Kiitos.

-Opinio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä vielä mietit? Kirjoita nyt vaan se kommenttisi.. Jos on jotain sanottavaa se kannattaa sanoa!